Hoe kan ik goedkoop sporten?

Hoe kan ik goedkoop sporten?

 

Iedereen wil wel sporten, want dan blijf je gezond en heb je een beter lichaam. Als je wilt afvallen is het ook nodig om te sporten. Maar sporten is vaak duur als je bij een sportclub wilt of bij een fitness centrum ben je per jaar toch heel wat kwijt aan abonnement kosten of dure sport uniformen.

Maar je kunt ook goedkoop sporten om gezond te blijven en afvallen. Er zijn een hele hoop sporten die gratis zijn, nou ja gratis niks is gratis dat weet iedereen nu ook wel. Je hebt altijd wel iets nodig, behalve als je naakt over straat gaat rennen, maar volgens mij word je dan ook opgepakt.

Je kan bijvoorbeeld gaan wandelen of hardlopen, iedereen heeft wel schoenen en sportkleding dus je hoeft hier niks voor te betalen. Om het wat leuker te maken kan je een stappenteller gebruiken, dan kan je bijvoorbeeld je afstand bijhouden of calorieën maar ook je stappen natuurlijk.

Een stappenteller heb je al voor paar euro’s je kan er een in de winkel aanschaffen. Heb je een smartphone dan kan het helemaal gratis, je installeert een app en je hebt een stappenteller op je telefoon die kan vaak het zelfde als een echte stappenteller.

Zoals je ziet sporten hoeft niet perse met een duur abonnement, dit was maar een voorbeeld je kunt zelf ook wel wat bedenken om goedkoop te sporten

Post Author: stappenteller